06-57 57 38 73 wilmahanskamp@me.com

   Inspiratie en blog

   Het is voor mij essentieel om geïnspireerd te blijven. Dat doe ik op diverse manieren. Opdrachtgevers zeggen wel eens tegen mij dat ik zo’n mooie combinatie heb van “de taal van de organisatie” weten te spreken zonder “zweverig” te zijn terwijl ze weten dat spirituele (bewustzijns) ontwikkeling een essentieel onderdeel is van mijn zijn.

   Die combinatie maakt me inderdaad krachtig in mijn werk en leven.

   Ik vind heel veel leuk, boeiend en interessant. Ik ben iemand die breed geïnteresseerd is en geïnspireerd raakt door veel: Het leven heeft zoveel te bieden! Ik zou bij voorkeur minstens één boek per week willen lezen en eigenlijk ook één film per week willen zien. Daar komt het dus niet van… Want ik vind het onderhouden van mijn netwerk en het volgen van workshops en trainingen ook essentieel voor mijn eigen ontwikkeling. Dat kan dus een meditatieworkshop zijn, en ook een vakinhoudelijke lezing of training of intervisie met collega mediators of zelfstandigen. Continue ben ik “op reis” om de volgende stap te maken in mijn eigen ontwikkeling om daarmee van nog grotere betekenis te kunnen zijn voor mijn opdrachtgevers.