06-57 57 38 73 wilmahanskamp@me.com

   Over Talent2Use

   Al ruim 10 jaar ben ik actief met Talent2Use. Met Talent2Use houd ik me bezig met veranderings- en ontwikkelingstrajecten in organisaties en op individueel niveau.

   Mijn opdrachtgever is veelal een leidinggevende in de lijn van de organisatie die voor een uitdagende klus staat. Dat kan een veranderingstraject zijn, een organisatie ontwikkelingstraject zijn, of het begeleiden van een start-up, of een reorganisatie, of een implementatietraject of een teamontwikkelingstraject of een individueel traject. Dus verandering in de brede zin!

   De leidinggevende is de ingang; het echte werk verricht ik, na de contractering, samen met de leidinggevende met de medewerkers en de teams. De leidinggevende is de facilitator en motiveert, stimuleert en inspireert. Mijn focus ligt op de advisering, ondersteuning en ontwikkeling van de leidinggevende en samen gaan we aan de slag. Daarbij ben ik sterk procesgericht, ben ik de supporter, fungeer ik als klankbord en identificeer ik patronen.

   Ik weet dat iedereen is geboren met talenten en kwaliteiten. Ik ga uit van de kracht en wijsheid van ieder mens en stimuleer om dat eruit te halen wat er al in zit. De talenten en kwaliteiten zijn bij veel mensen in de loop van het leven door allerlei omstandigheden verborgen geraakt onder een (dikke) laag modder en stof. Mijn primaire focus is dat ik mensen (en dus ook teams en organisaties) weer in contact breng met hun eigen talenten en kwaliteiten. Zodat je vanuit dat perspectief weet wat je plaats is en waar je gelukkig van wordt en dus het beste uit jezelf haalt. Dat maakt dat jewerkt en leeft op een plek waar je het beste tot zijn recht komt.

   Wilma Hanskamp Talent2use coaching

   Over mij

   Ik heb in de afgelopen 25 jaar mijn sporen verdiend in het HRM werkveld. Daar liggen mijn roots. In diverse organisaties heb ik uiteenlopende HRM functies vervuld. In mijn CV of op mijn LinkedIn profiel kun je daar meer over lezen. In de loop der jaren heb ik me ontwikkeld tot waar ik nu sta, verandercoach en adviseur. Vaak word ik ingehuurd door een opdrachtgever die actief is in het HRM werkveld om vervolgens diep in de organisatie een opdracht uit te voeren. Wat me kenmerkt is dat ik dichtbij de verandering sta. Daar vindt namelijk het werkelijke contact plaats en krijgen veranderingen betekenis. Vanuit oprechte nieuwsgierigheid en betrokkenheid observeer ik met een open, waarderende en aandachtige blik wat er gaande is. Ik maak contact met mijn gesprekspartners. Vaak begint dat met een leidinggevende om vervolgens met de medewerkers in gesprek te gaan. Vanuit de verbinding die dan ontstaat stroop ik mijn mouwen op en gaan we vervolgens aan de slag!

   Kernkwaliteiten

   Het maken van verbinding, het creëren van bewustzijn en het ontdekken van innerlijke drijfveren en het ware talent bij mijn cliënten kenmerk mijn eigen talent. Mijn warme en betrokken persoonlijkheid, goede sociale antenne, empathische vermogen, praktische en ondernemende mentaliteit en resultaat- en oplossingsgerichtheid maken dat ik door zowel medewerkers als directies binnen organisatie wordt ervaren als de juiste gesprekspartner.

   Ambassadeur FMA Nijenrode

   Ik heb  in 2012 / 2013 op Nijenrode de post wetenschappelijke opleiding ‘Foundation of Management” gevolgd.  Ik treed op als ambassadeur van dit Programma. Meer weten? Kijk op “Return on Education“.

    

   CV
    Wat klanten zeggen over Talent2Use / Wilma