06-57 57 38 73 wilmahanskamp@me.com

   Wat doet Talent2Use

   Ik vervul diverse rollen in organisaties van waaruit ik verschillende diensten lever. In de kern ben ik verandercoach. Vanuit die kern werk ik als interim adviseur, procesbegeleider / facilitator, coach en mediator. Het hebben van deze verschillende rollen betekent dat ik altijd meerdere trajecten naast elkaar heb lopen. Heel plezierig want het ene inspireert de andere.

   Net zoals de lotusbloem (zie inspiratie en blog), wil ik met mijn voeten in de modder staan en dus middenin organisaties actief zijn. Daarom is mijn credo “ik begeleid de verandering dichtbij”. Dit doe ik in de rol van interim (HRM) adviseur. Ik wil weten wat er leeft en speelt in organisaties. Ik ben graag actief in de buurt van het proces; in het oog van de storm, daar waar het gebeurt. Daarnaast begeleid ik als procesbegeleider diverse groepstrajecten. Dat kan een teamontwikkelingstraject zijn waarbij ik met een team aan de slag ga. Het kan ook een talentontwikkelingstraject zijn waarbij ik met het talent uit diverse teams bezig ben. Ook werk ik als coach van diverse individuele medewerkers in verschillende organisaties waarbij iedere coachee zijn/haar eigen specifieke coachvraag heeft. Tot slot werk ik als mediator en word ik ingezet is als er (bijna) strijd is. Dit doe ik voornamelijk bij arbeidsconflicten. Ik ben lid van de Stichting het Transformatief Model en van De Zorgmediator; een netwerk van mediators die thuis zijn in de zorg (zie inspiratie en blog). Daarnaast werk ik vrijwillig als buurtbemiddelaar bij de Gemeente Utrecht.

   International Coach Register (ICR) (Business coach / Schilden systeem coach)

   image019
   Logo VMG
   Logo SHTM
   International Coach Register (ICR) (Business coach / Schilden systeem coach)
   buurtbemiddeling