06-57 57 38 73 wilmahanskamp@me.com
   MW in bedrijf header

   Bent u bestuurder, directeur, manager in een organisatie

   en herkent u dit…

   • Uw organisatie zit in een noodzakelijke transitie waarbij personele en financiële gevolgen niet uit te sluiten zijn.
   • U heeft te maken met meerdere langlopende personele kwesties die u echt niet meer kunt laten lopen en op een zorgvuldige manier wilt oplossen.
   • U wilt een kwaliteitsslag met uw team/afdeling maken, maar u weet niet hoe dit planmatig, gestructureerd en effectief aan te pakken.

   Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

   Waar u uw hoofd over breekt…
   U kent het vast, situaties met ineffectieve medewerkers in uw bedrijf of binnen uw afdeling waar u zich eigenlijk geen raad (meer) mee weet en die tot financiële druk leiden. Maar er is te weinig tijd, aandacht, kennis en/of prioriteit om hier echt de juiste aandacht aan te geven. Daardoor slepen deze situaties zich voort wat de betreffende medewerker(s), u en de organisatie geen goed doet.

   Onze (unieke) aanpak dat uw problemen oplost…
   Wij zijn uw partners in business en ondersteunen u bij het oplossen van dergelijke personele kwesties. Dat doen wij samen met u vanuit een integrale dienstverlening waarin wij onze krachten hebben gebundeld: De expertises HRM, (loopbaan)coaching en advocatuur arbeidsrecht komen daarin samen.
   U voelt zich gehoord en ondersteund en ziet voortgang en resultaat waarbij wij de menselijke maat niet uit het oog verliezen.

   Waarom wij zo succesvol zijn…
   Als twee vakvolwassen professionals met ieder ons eigen vakgebied, weten wij synergie te behalen om slepende (en daarmee) kostbare P-dossiers naar ieders tevredenheid en binnen een afzienbare termijn op te lossen. Wij hebben gezien dat onze samenwerking verschil maakt en effectief is in organisaties en hebben daarmee een bewezen trackrecord. Wij zijn partners die elkaar kennen en vertrouwen en kunnen lezen en schrijven met elkaar. Dit alles maakt dat wij snel inzicht hebben in uw vraagstukken en direct, praktisch en adequaat kunnen en zullen doorpakken.

   Hoe wij met u samenwerken…
   Uiteraard komen wij eerst langs voor een uitgebreide kennismaking en bespreken wij wat uw uitdagingen zijn. Vervolgens doen wij nader (dossier) onderzoek, beiden vanuit onze eigen expertises. Na deze beeldvormingsfase stellen wij een geïntegreerd plan van aanpak op om daarmee concreet aan de slag te gaan. Hierbij spreken we af hoe de verdere samenwerking eruit gaat zien en hebben wij een indicatie van de fasering in tijd en geld helder gemaakt.

    

   Kortom, een vernieuwende all-in package deal!